Whitening Strips - Tandenbleek Strips Kopen? - Tanden Bleken - Tandenbleek store

Gepubliceerd okt. 29, 21
6 min read

Review - Thuis Tanden Bleken Met Gleamwhite Whitestrips - Tandenbleek store

nl Bleekstrips bevatten gel met blekende oxidanten. Ze kunnen op de geplakt worden, maar bleken ook slechts de delen van de die met de strip in contact zijn. Hierdoor kunnen rare kleurverschillen optreden. Een tandenbleekset met bleekmallen en bleekgels. dental-white. nl Pas op voor NAMAAK- ! Om je te bleken hoef je al lang niet meer langs de tandarts, het kan tegenwoordig makkelijk, snel, pijnloos én goedkoop gewoon thuis.

-bleken. nl Whitening zijn zeer makkelijk in gebruik en dat is gelijk het grote voordeel van tandenbleek . Het voordeel is dat u de ten alle tijde kunt gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het sporten of werken. De Whitening zijn klinisch getest en bevat geen waterstofperoxide. Inhoud 28 (14 paar) Opbergdoosje Handleiding Voordelen Na … whitestrips-shop.

De passen zich aan de vorm van uw aan en zorgen dat de gel met bleekmiddel lang genoeg op je kan inwerken om effectief hardnekkige verkleuringen in het tandoppervlak aan te pakken, waardoor je zichtbaar witter worden. www. dentalclinics.nl bleken in één behandeling. In onze tandartspraktijken maken wij gebruik we Opalescence, een verantwoorde bleekmethode om uw tot negen kleurtinten lichter te maken.

Whitening Strips Kopen? - Online Internetwinkel - Tandenbleek store

Ook jij kent ze wel, want ze zijn heel bekend in de wereld van het tanden bleken; de Crest White Strips. Ze zijn al een aantal jaar in Nederland te koop, maar voorheen kon je ze enkel via Amerikaanse websites krijgen. Hoe werkt het? Het zijn bleekstrips. Een soort doorzichtige folie die je op je tanden moet plakken en gedurende een bepaalde tijd moet laten inwerken., en daarom zijn ze ook zo effectief. In Amerika bestaat er geen wet op het gebruik van waterstofperoxide in tandbleekproducten. In Europa bestaat er sinds november 2012 een wet op het gebruik van waterstofperoxide in tandbleekproducten. Hierin staat dat deze nog maximaal 0,1% waterstofperoxide mogen bevatten (crest whitestrips). Enkel tandartsen mogen nog behandelingen uitvoeren met producten die een hoger percentage bevatten, en dan maximaal 6%.

Verschillende soorten Crest Whitestrips Omdat er zoveel verschillende soorten van deze strips bestaan, zet ik ze even voor je op een rijtje. Deze kun je in een hele kuur kopen van 14 dagen, dit kost je €52 of in een halve kuur van 7 dagen voor €28. De sterkte is medium en je moet ze dagelijks een half uur inhouden.

Product Review: crest Whitestrips! Mooie Wittere Tanden In 2021?

De strips zijn langer waardoor je meer tanden kunt bleken. Deze kun je kopen in een kuur van 20 dagen voor €68. Een halve kuur kost je €38. Deze strips bevatten een “” waardoor ze dus beter op je tanden blijven zitten Crest Whitestrips Supreme, Deze Crest Whitestrips bevatten de hoogste concentratie waterstofperoxide.

Een hele kuur bevat strips voor 28 dagen, en je hoeft ze dagelijks maar 5 minuten in te houden. Kosten volledige kuur: €40. Halve kuur: €27. Crest 3D White Whitestrips 1Hour Express, De naam zegt het al: deze strips zijn bedoeld als snelle kuur van 1 uur. Bijvoorbeeld voor als je naar een feestje moet en je ergert je aan je gele tanden.

Er worden goedkopere versies van de Crest Whitestrips verkocht, maar deze zijn niet de echte, let daar dus mee op. Werkt het echt? Ja, Crest Whitestrips zullen je tanden bleken. Dit komt omdat er een heel hoog percentage waterstofperoxide in de gel op de strips zit. in tandbleekproducten (tanden bleek strips). Omdat dit een Amerikaans product is, bevat het nog zoveel waterstofperoxide.

Je Tanden Bleken Met crest Whitestrips

Is het veilig? Voordat je gelijk gaat bestellen, wil ik je nog even het volgende meegeven: waterstofperoxide in hoge concentraties is schadelijk voor je gebit en lichaam (tanden bleek strips). Vergeet dit niet! Waterstofperoxide is een sterk blekende en ontsmettende stof. Het is niet voor niets dat de wetgeving in 2012 beperkingen legde op het gebruik van deze stof in tandbleekproducten.

Lees maar eens een willekeurige review over de Crest Whitestrips; hierin wordt dit bevestigt. Sommige mensen kunnen na gebruik gewoon niet slapen van de pijn! Wat de gevolgen bij jou zijn, kun je niet voorspellen. Het verschilt van persoon tot persoon. De ene heeft van zichzelf al gevoelige tanden, dan is het gebruik van deze strips ook zeker niet aan te raden.

Zorg er dus voor dat je hiervan goed op de hoogte bent voordat je gaat bestellen. Prijs Zoals je eerder in de tekst las, bestaan er verschillende soorten Crest Whitestrips waar je ook verschillende prijzen voor betaalt, oplopend tot €95. Je kunt natuurlijk voor een goedkopere variant kiezen, hierin zit minder waterstofperoxide.

Whitening Strips Online Kopen - Hoge Kwaliteit

Want de medium varianten van de Crest Whitestrips zullen alsnog meer dan 6% waterstofperoxide bevatten. De basisstrips en de strips voor gevoelige tanden bevatten 6%, en de strips met mediumsterkte bevatten een Als je in het achterhoofd houdt dat in de Europese Unie zelfs tandartsen nog maar maximaal 6% waterstofperoxide mogen gebruiken, kun je je misschien voorstellen wat meer dan 6% met je tanden doet! Voor- en nadelen Voordelen: - De strips zijn gemakkelijk in gebruik - Je boekt resultaat Nadelen: - Ze zijn illegaal in de Europese Unie - Er zit te veel waterstofperoxide in - Je krijgt er gevoelige tanden van - De strips bedekken niet alle tanden - Er zit niet altijd garantie op - Let op voor namaak Conclusie Ja, met de Crest Whitestrips zal je wittere tanden krijgen, maar de meeste mensen kunnen - tandenbleek strips.

De producten in deze top 3 zijn goedgekeurd door de Waren- en Autoriteitenwet en dus door de Europese Unie. Kies zelf een product dat goed bij jou past en waarvan je wittere tanden krijgt! .

Tandenbleek Strips - Tandenbleekstore.nlcrest Whitestrips Bestellen - Veilig Thuis Je Tanden Bleken Met

Het kan heel moeilijk zijn om je tanden wit te houden. Iedereen houdt van een kopje , een glas en een blikje . Deze drankjes hebben allemaal één ding gemeen: ze maken ons gebit minder mooi. Daarom hebben wij een oplossing. De tandenbleekstrips van Biosmile Care worden aanbevolen door tandartsen.

Review-mening: Witte Tanden Met crest Whitestrips - Tandenbleek store

crest Whitestrips Review  White Strips Online Webshops, De Beste Kwaliteit - Tandenbleek store

Om de strips te gebruiken, scheurt u de folieverpakking open. 2. Plaats eerst de onderste strip in de spiegel. 3. Plaats de gelzijde van de strips op het oppervlak van uw tanden en druk voorzichtig naar beneden totdat ze stevig tegen uw tanden zitten. 4. witte tanden strips. Ga verder met de tweede strip.

Wat is het probleem? Het meest toegepaste actieve ingrediënt in tandbleekmiddelen is waterstofperoxide. Een stof die je tanden inderdaad kan bleken maar het beschadigt ook je tanden en tandvlees. Er geldt daarom een beperking voor producten die je thuis gebruikt. Er mag niet meer dan 0,1% van deze stof in zitten.

Teeth Whitening Strips Voor Stralend Witte Tanden Online Kopen?  Advanced Teeth Whitening Strips

In producten die worden aangeboden bij buitenlandse webwinkels zit vaak vele malen meer. De 7 producten uit ons onderzoek die waterstofperoxide bevatten hadden meer dan de toegestane 0,1%. We maten 1,4% tot 7%. Dat is 14 tot 70 keer meer dan is toegestaan! De 2 producten die boven de 6% uitkomen gaan hiermee zelfs voorbij aan de hoeveelheid die professionals mogen gebruiken.

Snel & Veilig Een Wit Gebit? - Morgen In Huis - Tandenbleek store

Zo ontbreekt de naam van de fabrikant, de productiedatum of batch, de houdbaarheid, waarschuwingen of aanwijzingen voor het gebruik en/of de ingrediëntenlijst. Om welke producten gaat het? Wat hebben wij gedaan? Wij hebben de betreffende webwinkels geinformeerd over onze bevindingen. Amazon heeft de producten nog wel op de site staan maar je kunt ze niet meer bestellen.

Meer van Verhogende

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Goud Kopen

Published Nov 19, 22
6 min read

Inname Van Vetoplosbare Vitamines

Published Sep 16, 22
6 min read

Multivitamine Kopen? - Multi + - 100% Vegan

Published Sep 15, 22
6 min read